Syd- og Sønderjyllands Politiorkester
Velkommen til SSPO's Hjemmeside > Billeder fra landsstævnet > Historie > "Brokker" fra den gamle protokol

"Brokker" fra den gamle protokol

13/6-1947: Orkestret har arrangeret koncert for patienterne på Spangsberg Sanatorium. På hjemvejen blev politiets store "salatfad" påkørt af en motorcykel - ingen nævneværdig skade.

 

15/1-1949: Grundet på den omstændighed at vor tubablæser nu ligger på sygehuset med blindtarmsbetændelse har dirigenten udtalt at vi ikke kan holde koncert.

25/4-1949: På spilleøvelse i aften besluttedes det af samtlige medlemmer + bestyrelse at udelukke xxx på grund af dovenskab.

16/1-1949: Efter flere "dårlige" spilleøvelser med mange "dårlige" fraværelser var der i aften fare for orkestrets opløsning. Dog blev alt godt til slut og man lovede hinanden evig huld og troskab.

29/8-1950: Om aftenen marchtur fra Torvet i spidsen for et fakkeltog. N.N. var faldet i søvn ved ankomsten til kollegiet, hvorfor han ganske umotiveret ødelagde det nummer orkestret var ved at spille.

11/3-1951: Koncerten før de gule ærter forløb udmærket, men da vi efter maden skulle give et par enkelte numre gik det rent ad h.... til.

28/5-1951: Koncerten fik et udmærket forløb, men desværre kunne det ikke undgås, at nogle af orkestrets medlemmer blev så syge, af kulde, at de bagefter måtte transporteres til byens læge, hvor hele orkestret fik en ordentlig indsprøjtning.

6/6-1975: Gregers Guldager har arrangeret en tur for orkesterets medlemmer med hustruen til hans forældres gård i Skovlund. Det blev en vellykket tur (Gregers blev formand i 1976).

26/1-1977: Formanden oplyste at E.P.O. havde fået lov til at sælge alle stationens gamle aviser. Opfordrede i øvrigt medlemmerne til at medbringe deres gamle aviser. (Regnskabet blev herefter enstemmigt vedtaget).

18/12-1977: Vi startede med en marchtur gennem byen og en lille koncert i centrum, hvorefter der serveredes varm suppe og negerboller.

©